Over Ons

Bij ons zijn de kosten altijd vooraf bekend

Over ons: een kwalitatief goede garagedeur hoeft niet duur te zijn. Garagedeur Concurrent heeft een compleet programma garagedeuren en industriedeuren die aan kwaliteit niet onder doen aan de gerenommeerde A-merken. Bij Garagedeur Concurrent berekent u heel eenvoudig wat een garagedeur of industriedeur u zal gaan kosten, in enkele muisklikken is het duidelijk wat de prijs is van een handbediende of elektrische garagedeur, wat de prijs wordt inclusief of exclusief montage.

Koop uw garagedeur in onze webshop en bespaar tot wel 50%

Een garagedeur van Garagedeur Concurrent wordt in Europa gefabriceerd bij een van de grootste garagedeuren fabrikanten. Voor standaard situaties hebben wij standaard garagedeuren. Heeft u een maatwerk situatie, geen probleem Garagedeur Concurrent kan uw garagedeur geheel op gewenste maat fabriceren. Kwaliteit heeft goede garanties, onze garagedeuren worden standaard geleverd met 10 jaar garantie op de garagedeur panelen en 3 jaar algemene garantie op de gehele garagedeur.

Wij rekenen geen verzendkosten

Alle producten, ook garagedeuren en industriedeuren, worden gratis verzonden. U betaald dus geen verzendkosten. Daar kunt u bij ons zeker over zijn. Geen tijd om de garagedeur te monteren of laat u dit liever over aan de vakmensen? Geen probleem, tegen een geringe meerprijs is het mogelijk garagedeur concurrent uw nieuwe garagedeur te laten monteren eventuele compleet inclusief controlemeting en demontage en afvoer van de bestaande garagedeur.

over ons

Voor vragen of persoonlijk advies

Vul het onderstaande formulier in of bel direct met 0900-4272433. Onze experts helpen u graag verder.