Garagedeuren

Bij Garagedeur Concurrent bestelt u snel en eenvoudig voordelige garagedeuren.
Wij besparen niet op kwaliteit, wel op verkoopkosten. U koopt uw garagedeur direct vanaf de fabrikant en het prijsvoordeel is voor u.

Type garagedeuren:

Sectionaaldeuren:

Een sectionaaldeur is een garagedeur die is opgebouwd uit panelen (secties). De panelen openen verticaal omhoog en hebben hierdoor als voordeel dat u de auto er direct voor of achter kunt parkeren. Een sectionaaldeur is handmatig te bedienen of kies voor een luxe elektrische bediening met afstandbediening. Een sectionaaldeur is uit te voeren met loopdeur, Glassectie, vensters en vele andere opties. Als kleur heeft u keuze uit 2 standaard kleuren of optioneel is elke RAL kleur mogelijk.

Openslaande Garagedeuren:

Een openslaande garagedeur is een garagedeur die wordt toegepast als u de garage niet meer gebruikt voor het stallen van de auto. De openslaande garagedeur geeft u een eenvoudige toegang tot de garage waarbij de helft van de garagedeur een loopdeur is. De openslaande garagedeur is standaard voorzien van een geïsoleerd kozijn en geïsoleerde vulling zodat de kou niet meer naar binnen kan. De openslaande garagedeur is leverbaar in vele profileringen in 2 standaard kleuren, alle andere RAL kleuren zijn optioneel mogelijk. Meer licht in uw garage? Kies dan voor een openslaande garagedeur met glas, leverbaar met helder of melkglas , uiteraard in geïsoleerde uitvoering.

garagedeuren

Roldeur:

Een roldeur is een garagedeur die oprolt op een as. Indien de rol in de garage komt is het mogelijk om een inbouw roldeur toe te passen, deze garagedeur heeft geen omkasting. Komt de roldeur aan de buitenkant van de garage of wenst u een perfecte afwering kies dan voor de voorzet roldeur met kast. De roldeur wordt opgebouwd uit aluminium lamellen die zijn voorzien van isolatie. De roldeur is leverbaar in een groot aantal kleuren.

 

Waarom een garagedeur van Garagedeur Concurrent:

  • 10 jaar garantie op de deurpanelen
  • 3 jaar algemene garantie op elke garagedeur
  • Korte levertijden
  • 40 jaar ervaring in de levering en montage van garagedeuren
  • eigen vakkundige monteurs voor de montage van uw garagedeur

Voor vragen of persoonlijk advies

Vul het onderstaande formulier in of bel direct met 0900-4272433. Onze experts helpen u graag verder.